The No 1 Family Adventure park in Southern Norway

Du finner oss hos aktivitetssenteret TrollAktiv, fem minutters kjøring nord for Evje.

Klatreparken har 5 forskjellige ruter som også inkluderer en 12 m base jump og 15 ziplines.

I tillegg til Klatreparken kan vi anbefale Rafting, Paintball, Lazer tag, Stand Up Paddling, 3D Pil og Bue park. Vi tilbyr overnatting i lavvo, campinghytter eller flotte leiligheter som holder høy standard. Dette er  Nr 1 Familie Adventure Park i Sør Norge.

 • 5

  Courses

 • 16

  Ziplines

 • 120

  Minimum height (CM)

 • 1

  BaseJump

Trollpark Evje har et spennende produkt som er ideelt for både store og små. En gøyal klatrepark hvor du får flere typer utfordringer høyt oppe i trærne hos TrollAktiv. Trollpark Evje har benyttet et kontunierlig og moderne sikkerhetssystem som gjør det hele veldig enkelt og trygt.

Klatreparken består av fem ruter, hvor hver rute har varierende vanskelighetsgrader og forskjellige høydenivåer over bakken. Hele parken er en kombinasjon av godt utformede og konstruerte utfordringer, inkludert flere zipline, stiger, svinger, hopp og balanseaktiviteter.

Trollpark Evje har tre ruter for barn over 120cm, hvis du er over 140cm kan du prøve alle 5 rutene. Aktiviteten er populær for skoleklasser, familier, vennegjenger og ungdomsgrupper. Parken er åpen hver dag på sommeren og tilgjengelig for både grupper og individuelle.

Turer til klatreparken kan kombineres med Rafting/Familie Rafting eller andre spennende aktiviteter som TrollAktiv tilbyr. Lunsj eller middag kan bookes av grupper, pizza er også en populær rett som alle kan bestille. TrollAktiv har gratis parkering og sanitæranlegg på området.

Vi anbefaler online bestilling for TrollPark Evje at TrollAktiv. Eller om ønskelig, ta direkte kontakt med TrollAktiv.